Η Αθήνα θα πάει σε διάλογο, ενώ ο Ερντογάν την ίδια στιγμή απειλεί την Κύπρο

73 Views
Η Αθήνα θα πάει σε διάλογο, ενώ ο Ερντογάν την ίδια στιγμή απειλεί την Κύπρο
Μιχάλης Ιγνατίου (22/09/2020)

Συνέβησαν πολλά περίεργα και ακατανόητα πράγματα τις τελευταίες 24 ώρες, που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την πολύ ορθή επιμονή της Κυπριακής Δημοκρατίας, να επιβληθούν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη Λευκορωσία, αλλά και στην Τουρκία.

Η Αθήνα ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσουν οι διερευνητικές με την Τουρκία χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας ομιλεί περί συνομιλιών, όχι διαπραγματεύσεων, άρα μπορούμε να εικάσουμε ότι συζητούνται τα πάντα. Και οι όροι που έθεσε η Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, που η Ελλάδα θα συνομιλεί με την κατοχική δύναμη, η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίζει να βρίσκεται υπό ευθεία απειλή από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Και στη θάλασσα και στη στεριά. Λόγω αυτού, η Άγκυρα θα μπορεί να εκβιάζει την Αθήνα στο τραπέζι του διαλόγου…

ΑΚΟΜΑ: Με μία ψευτοδικαιολογία, ότι δήθεν ένας συνεργάτης του είναι θετικός στον κορωναϊό, ο κ. Σαρλ Μισέλ ανέβαλε τη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των χωρών-μελών της αναξιόπιστης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι προφανές ότι η αναβολή έγινε για να υπάρχει χρόνος να ασκηθούν πιέσεις στη Λευκωσία να άρει το βέτο της. Τους εκβιασμούς και τις απειλές του Βερολίνου θα τις δούμε δια γυμνού οφθαλμού τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, η Κυπριακή Δημοκρατία δέχεται άθλιες επιθέσεις από τους Τούρκους, από τους Γερμανούς, αλλά και από τις γνωστές ελληνικές γραφίδες, που …”μίλησαν” δυστυχώς τουρκικά. Αν έγραφαν τα κείμενα Τούρκοι, δεν θα ήταν τόσο …αντικυπριακά. Το μίσος αυτών των …”γραφίδων” για τους Έλληνες της Κύπρου δεν έχει πάτο. Αλλά, εδώ είμαστε για να τους απαντούμε, να τους αντιμετωπίζουμε και να τους λέμε κατάμουτρα ότι δεν τους φοβόμαστε.

Αποφασίστηκε ο διάλογος, λοιπόν, ο οποίος θα αρχίσει μετά την σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών, η οποία βεβαίως-βεβαίως, δεν θα επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για την επιθετικότητα και την παραβατικότητά της εναντίον της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γιατί άλλωστε να επιβάλει, θα πείτε, αφού ο «καλός» και «άγιος» Ερντογάν, απέσυρε το Oruc Reis από την περιοχή του Καστελόριζου, αλλά άφησε τον πολεμικό του στόλο να σεριανίζει…

Ποιος νοιάζεται για την Κυπριακή Δημοκρατία;

Και τι έγινε αν η Τουρκία κατέχει το 40% του εδάφους της;

Και τι έγινε αν τα τουρκικά πολεμικά έχουν περικυκλώσεις το νησί;

Και τι έγινε αν το Barbaros και το Yavuz «τρυπούν» καθημερινά την κυπριακή ΑΟΖ;

Σιγά τα ωά. Άλλο Ελλάδα, άλλο Κυπριακή Δημοκρατία… Αυτό δεν λέει η Αθηναϊκή Ελίτ, η οποία κατάφερε να ζώσει το Μέγαρο Μαξίμου και να επιβάλει τις απόψεις της;

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ας ειλικρινείς:

Δυστυχώς, η Αθήνα είδε τον δήθεν τερματισμό της τουρκικής επιθετικότητας εντελώς συμφεροντολογικά. Προτίμησε να συμφωνήσει να αποχωρήσει το τουρκικό ερευνητικό από την περιοχή του Καστελόριζου, να εισέλθουν η Ελλάδα και η Τουρκία σε «ήρεμα νερά» και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την αποχώρηση του Barbaros και του Yavuz από την κυπριακή ΑΟΖ. Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν. Και σκέφτομαι τώρα εγώ εκείνη την κουβέντα του πρώην σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας του Μαξίμου, που είπε λίγο-πολύ, άλλο Ελλάδα, άλλο Κύπρος.

Εμ, δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Και το έχουμε ξαναπεί: Αν πέσει η Κύπρος με την ελληνική υπογραφή στα χέρια της Τουρκίας, η Ελλάδα θα ψάχνει τα νησιά του Αιγαίου. Το τουρκικό σχέδιο το γνωρίζει και ο Πρωθυπουργός, και οι πολιτικοί ηγέτες και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει στην Κύπρο. Ας το πούμε διαφορετικά. Όσο αντέχει η Κύπρος, σώζονται και τα ελληνικά νησιά.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και με όλο το σεβασμό αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ… Εδώ κάνατε λάθος. Τα πήγατε καλά στον Έβρο και σας χειροκρότησε όλος ο Ελληνισμός. Τα πήγατε καλύτερα στο Αιγαίο την πρώτη φορά. Αλλά τον Αύγουστο φοβάμαι ότι χάθηκαν όσα κερδήθηκαν τον Μάρτιο και τον Ιούλιο, στον Έβρο και στο Αιγαίο. Ο Ερντογάν έκανε τις έρευνες του και βεβαίως θα επανέλθει διότι δεν λογαριάζει κανένα Έλληνα ηγέτη. Φοβάται μόνο τις κυρώσεις, αλλά με την ελληνική ψήφο δεν θα επιβληθούν. Κρίμα.

Έπρεπε να ληφθεί η απόφαση για τις κυρώσεις και να είναι υπό αναστολή για την περίπτωση που επανέλθει στο Καστελόριζο και άλλες περιοχές του Αιγαίου. Αυτό έπρεπε να γίνει.

Η Κυπριακή Δημοκρατία και ο Ελληνισμός της Κύπρου, που βιώνουν τις συνέπειες της εισβολής και της κατοχής, αυτές τις μέρες είναι απελπιστικά μόνες. Και στο θέμα των κυρώσεων, αλλά και στο άλλο μείζον θέμα: Των απειλών της κατοχικής δύναμης.

Εύχομαι, αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, να μην απογοητευθείτε με αυτά που θα ακούσετε στις συνομιλίες, αν και ήδη γνωρίζετε τους όρους του Ερντογάν, τους οποίους θα καταθέσει στην πρώτη συνάντηση.

Επίσης, περιμένουμε σ’ αυτή τη Σύνοδο, στην περίπτωση που αντέξει μέχρι τότε τις απειλές ο πρόεδρος της Κύπρου, να τον στηρίξετε στο θέμα των κυρώσεων. Θα είναι τραγικό να βρεθεί μόνος του…

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που βεβαίως δεν έχει καμία εμπειρία στα ελληνοτουρκικά, είπε από το Καστελόριζο μία κουβέντα. Δεν ξέρω αν την είπε αυθόρμητα ή της έδωσε «χαρτάκι» κάποιος σύμβουλος της. Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να εξοπλιστεί …χθες, διότι ο Ερντογάν θα επανέλθει. Τον πόλεμο τον έχει να περιμένει στη …γωνία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Για πάρα πολλούς λόγους, υποστηρίζουμε το διάλογο, διότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Και την ειρήνη, τη μόνιμη ειρήνη. Αντίθετα, η Τουρκία θέλει τον πόλεμο, και φοβάμαι ότι στο τέλος δεν θα τον αποφύγουμε. Σε ένα διάλογο με την Τουρκία, η Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει μέρος της κυριαρχίας της. Δεν γίνεται. Το «να δώσουμε κάτι για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο» δεν ισχύει, όσο και να κτυπιέται η Αθηναϊκή Ελίτ.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Γιατί δεν πρέπει να δένετε το σκύλο σας έξω από τα καταστήματα που ψωνίζετε
56 Views

Σίγουρα έχετε δει πολλές φορές δεμένα σκυλάκια έξω από καταστήματα να περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους να τελειώσουν τα ψώνια, καθώς στα περισσότερα δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ζωάκια.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γιατί δεν πρέπει να δένετε το σκύλο σας έξω από τα καταστήματα που ψωνίζετε
56 Views

Σίγουρα έχετε δει πολλές φορές δεμένα σκυλάκια έξω από καταστήματα να περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους να τελειώσουν τα ψώνια, καθώς στα περισσότερα δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ζωάκια.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: «Συρρικνώνεται ο εγκέφαλος μου» (video)
82 Views

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δίνει τη δική της μάχη με τη συρρίκνωση εγκεφάλου και θέλησε να γράψει το βιβλίο «Θα μ’ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;» για τα δύο της παιδιά, τον 15χρονο γιο της και την 10χρονη κόρη της.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Από την δόξα στην εξαθλίωση! Κραυγή βοήθειας από την Sinead O’Connor: «Πεθαίνω της πείνας»
82 Views

Μία δραματική έκκληση στους φαν της απεύθυνε τις προηγούμενες ημέρες η Ιρλανδή τραγουδίστρια, Sinead O’Connor, αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λίγο ανθρωπιά δεν βλάπτει! Πέταξαν στον δρόμο μια 90χρονη γιαγιά και τον εγγονό της
49 Views

Οργή έχει προκαλέσει η έξωση που έγινε σε μια 90χρονη και τον 25χρονο εγγονό της από το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στον Άγιο Δημήτριο για χρέη 1.200 ευρώ.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια σε ισχυρούς και η κυβέρνηση καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας
45 Views

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, την ώρα που «οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια σε μεγαλοσχήμονες», όπως υποστηρίζει.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απέναντι στην Ελλάδα η ΕΕ. Απερρίφθη και το αίτημα του Μητσοτάκη για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία!
58 Views

Η Ελλάδα εισέπραξε ένα «ηχηρό χαστούκι» από την ΕΕ στο κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, με τις Βρυξέλλες να απορρίπτουν το ελληνικό αίτημα για επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία από τις χώρες κράτη-μέλη.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και πλοίων επέβαλε η Τουρκία γύρω από το Oruc Reis έξω από την Μεγίστη
47 Views

Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και πλοίων σκαφών πάσης κατηγορίας (πολεμικών και λοιπών) επέβαλε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γύρω από το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, το οποίο έφτασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε απόσταση 11,7 μιλίων από την νήσο Στρογγύλη και 13,6 μιλίων από την Μεγίστη (Καστελόριζο).

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μητέρα 14χρονου: Με τους Τούρκους ακούμε μόνο…παρακαλετά, αλλά όποιος θίγει την απολυταρχική κυβέρνηση Μητσοτάκη συλλαμβάνεται!
61 Views

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κράτηση στη ΓΑΔΑ ενός 14χρονου μαθητή ο οποίος συνελήφθη για τα επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Παναγιωτόπουλος: Αυξάνεται στους 12 μήνες η στρατιωτική θητεία
57 Views

Την αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς στους 12 μήνες προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή θα γίνει σύντομα.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναστολή με όρους για όλους τους καταδικασθέντες προτείνει η εισαγγελέας
52 Views

Αναστολή με όρους στην εκτέλεση των ποινών για όλους τους καταδικασθέντες, πλην του Γιώργου Ρουπακιά, πρότεινε η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δίκη Noor 1: Ένοχοι Γιαννουσάκης και Μπουρδούβαλης
64 Views

Λόγω... «ελαχιστοτάτων αμφιβολιών» που είχαν για την ενοχή του, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά απάλλαξαν το επί σειρά ετών στέλεχος του Ολυμπιακού και συνεργάτη της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων Αιμίλιο Κοτσώνη για την υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Ενίσχυση του ΕΣΥ με 50 νέες κλίνες ΜΕΘ
32 Views

Διαθέσιμες θα είναι από σήμερα 50 νέες κλίνες ΜΕΘ σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της Αθήνας, το Σωτηρία, έτσι ώστε να διατεθούν στους ασθενείς με Covid-19. Ο σταθερά υψηλός αριθμός κρουσμάτων και η αύξηση των βαριά ασθενών από τον κορωνοϊό που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ειδικούς εδώ και καιρό, οι οποίοι μίλησαν ουκ ολίγες φορές για… στρεσαρισμένο ΕΣΥ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Κατεχόμενα: Νίκησε ο εκλεκτός του Ερντογάν
48 Views

Ο Ερσίν Τατάρ είναι ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων. Ο εκλεκτός του Ερντογάν, κ. Τατάρ έλαβε ποσοστό 51.74% έναντι 48.26% του Μουσταφά Ακιντζί. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν με το 100% των εκλογικών τμημάτων να έχουν καταμετρηθεί.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Γ. Τράγκας: Όταν φοβάσαι έναν κατακτητή και το δείχνεις, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου.
62 Views

Ένα βίντεο έχω στα χέρια μου από ομιλία του Ρόναλντ Ρέιγκαν. Ο αείμνηστος Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε σ'αυτό ότι «αν επίμονα φοβάσαι έναν επιτιθέμενο κατακτητή, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου»!!

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Χάρτης που παρουσίασε ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών μοιράζει στα δύο το Αιγαίο
44 Views

Η Τουρκία έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης και έχει φτάσει πλέον στον παραλογισμό. Ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών παρουσίασε χάρτη που μοιράζει στα δύο το Αιγαίο! Οργισμένη ήταν η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ., που κάνει λόγο για κίνδυνο να χαθούν ζωές.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Πιο κοντά από ποτέ το “θερμό επεισόδιο” που θα προκαλέσει ο Ερντογάν, αφού τα παίζει όλα για όλα, σύμφωνα με αναλυτές
52 Views

Το κενό εξουσίας που υπάρχει μέχρι τις αμερικανικές εκλογές θα εκμεταλλευτεί η Τουρκία για να προχωρήσει σε ένα «θερμό» επεισόδιο και να δημιουργήσει τετελεσμένα στην ανατολική Μεσόγειο, σημειώνει ανάλυση του Robert Bosch Academy που την υπογράφει ο Galip Dalay.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αποδοκιμάστηκε η Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής
57 Views

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ κατά την οποία στάλθηκε ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα για τις προκλητικές ενέργειες στην Ανατ. Μεσόγειο εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Οι Τούρκοι προχώρησαν σε δοκιμαστική βολή S-400
59 Views

Ένας πύραυλος εκτοξεύθηκε στον ουρανό σήμερα από την ακτή της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα, όπου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναμενόταν να προβούν σε δοκιμές των ρωσικής κατασκευής αμυντικών συστημάτων τους S-400, σύμφωνα με ένα τοπικό βίντεο που περιήλθε στο Reuters.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Τζιχαντιστής αποκεφαλίζει καθηγητή στο Παρίσι
71 Views

Ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε έναν άνθρωπο στο προάστιο Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ του Παρισιού, έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, μετέδωσαν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τη διαπλοκή».
57 Views

Με τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες προ των πυλών οι υποψήφιοι προφανώς τα παίζουν όλα για όλα. Πολλές φορές όμως, αν όχι πάντα, το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις. Στο πλαίσιο αυτό το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του στίβου, ενόψει των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, δεν έχει προηγούμενο.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορωνοϊός: 63 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – Οι ανακοινώσεις Μαγιορκίνη
35 Views

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, τα 63 από τα 508 κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη ενώ 277 στην Αττική.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αργία η 26η Οκτωβρίου - Για ποιους δήμους ισχύει
64 Views

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου 2020, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Διατήρηση γονιμότητας: H κατάψυξη ωαρίων δίνει τη λύση!
65 Views

Μέχρι πρόσφατα η κατάψυξη ωαρίων και ωοθηκικού ιστού απασχολούσε κυρίως τις νέες γυναίκες με καρκίνο, που ενδεχομένως δεν θα μπορούν να αποκτήσουν παιδιά μετά το τέλος της θεραπείας.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Ριάνα: Στη λίστα του Forbes για πρώτη φορά με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ
51 Views

To Forbes αποκάλυψε τη λίστα του 2020 με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ. Στην κορυφή της λίστας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η επιχειρηματίας, Νταϊάν Χέντρικς, συνιδρύτρια της ABC Supply, εταιρείας υλικών κατασκευών, η περιουσία της οποίας υπερβαίνει τώρα τα 8 δισ. δολάρια.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Σε κακούργημα μετατρέπεται το αδίκημα του βασανισμού ζώων
60 Views

Την ώρα που αυξάνονται τα περιστατικά βίας σε αδέσποτα ζώα στη χώρα, οδηγώντας την κυβέρνηση να πάρει πιο αυστηρά μέτρα, με αφορμή τα τελευταια περιστατικά σε Νίκαια και Χανιά, οπου κακοποιήθηκαν δυο σκυλιά, έρχεται στο φως ακόμα ενα περιστατικό. Στο Αγρίνιο γυναίκα φαίνεται σε βίντεο να κακοποιεί τα σκυλιά της και τα αφήνει να αλληλοτρώγονται.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν: Η Τουρκία έχει δικαίωμα να επεμβαίνει όπου υπάρχει βία - Από Λιβύη έως Σομαλία
74 Views

Δεν σταματά πουθενά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Επανήλθε με νέες προκλητικές δηλώσεις, δίνοντας το δικαίωμα στον εαυτό του ακόμη και για επέμβαση στη Σομαλία, όταν χρειάζεται.

Περισσότερα ...