Η επόμενη κίνηση του Μητσοτάκη: Η πρόταση συγκυβέρνησης με τον Τσίπρα και το... αντάλλαγμα

232 Views
Η επόμενη κίνηση του Μητσοτάκη: Η πρόταση συγκυβέρνησης με τον Τσίπρα και το... αντάλλαγμα
Αν ξύσουμε την κρούστα της επικαιρότητας αυτό που φαίνεται θα μας αφήσει άναυδους: Ο Πρωθυπουργός  «τρέχει» δυο προγράμματα: ένα για την αντιμετώπιση της επιδημίας και ένα για την προσωπική του  πολιτική προοπτική, αξιοποιώντας την επιδημία.
Πριν φτάσει στην Ελλάδα ο κορωνοϊός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε τρία πράγματα:
Πρώτο: είναι θέμα χρόνου να φτάσει. Δεύτερο: το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι γυμνό. Τρίτο το κόστος σε ανθρώπινες ζωής και στην οικονομία θα είναι αβάσταχτο.
Θα περίμενε κανείς ότι με αυτά τα δεδομένα θα ζητούσε εθνική συστράτευση, για να ληφθούν άμεσα σκληρά μέτρα: να ενισχυθεί το ΕΣΥ , να επιστρατευθεί ο ιδιωτικός, τομέας να προετοιμαστεί ο πληθυσμός για δύσκολες μέρες…
Τουλάχιστον να πει την αλήθεια: ο ιός δεν σκοτώνει τον γενικό πληθυσμό. Άρα προέχει να θωρακιστούν οι ευπαθείς ομάδες -και να μην αισθάνονται όλοι μελλοθάνατοι- απορροφώντας πόρους.
Αλλά αυτό δεν βόλευε τον στόχο: να ωφεληθεί πολιτικά από τους χειρισμούς.
Πρώτα οι επικοινωνιολόγοι
Το σύστημα Μητσοτάκη υλοποίησε ένα σχέδιο που αποσκοπεί στη  συλλογική λοβοτομή.
Προτού αρχίζει να φουντώνει το πρόβλημα ανέλαβαν οι συνήθεις επικοινωνιολόγοι που σκηνοθετούν παγίως τη δημόσια παρουσία του Πρωθυπουργού και άρχισαν να τον «θεοποιούν».
Επιχείρηση» πολιτικής γιγάντωσης» όπως είπε ο Διαμαντόπουλος. Σ’ αυτό εντάχθηκαν και οι επιστήμονες.
 Με το άθλιο σλόγκαν «ευτυχώς που κυβερνάει ο Κυριάκος -σκεφθείτε να ήταν ο Τσίπρας»,  η προπαγάνδα εστίασε στον ισχυρισμό περί άμεσων μέτρων, που έκλεισαν έξω το πρόβλημα. Ουδέν ανακριβέστερο.
Τα μέτρα ελήφθησαν -όπως σε όλη την Ευρώπη- με καθυστέρηση και αφού είχε φτάσει στη χώρα ο ιός. Μακάρι να αποδειχθούν αρκετά.
Το πρώτο κρούσμα εντοπίσθηκε στις 26 Φεβρουαρίου. Τα σχολεία έκλεισαν στις 11 Μαρτίου. Από τις 14-17 Μαρτίου- με 200 κρούσματα πλέον και τουλάχιστον έναν νεκρό -έκλεισαν σταδιακά τα καταστήματα -με πολλές εξαιρέσεις- και οι χώροι συνάθροισης.
Οι εκκλησίες -το βασίλειο της μετάδοσης- ως τις 16 Μαρτίου ήταν ανοιχτές.
Μόλις από τις 23 Μαρτίου απαγορεύονται «οι άσκοπες μετακινήσεις»- επίσης με πολλές εξαιρέσεις. Και ας εξηγούσε από τις 18 Μαρτίου ο  ειδικευμένος Έλληνας καθηγητής στη Σορβόννη Γρηγόρης Γεροτζιάφας: 
«Πείτε στον Πρωθυπουργό να αρχίσει αμέσως πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Όσο είναι ακόμη καιρός!» (Στον Άγγελο Μοσχοβα – iefimerida.gr.).
Την επομένη ο Πρωθυπουργός έκανε απλώς… διάγγελμα. Το Σαββατοκύριακο πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι εκδρομείς.
Ως τις 10 Μαρτίου τα μέτρα είναι περιπτωσιακά – σε σχολεία κυρίως- κατά την κυβερνητική διατύπωση «καθ’ υπερβολή».  Με  45 κρούσματα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας έλεγε ότι ««δεν έχουμε ενδείξεις αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για μετάδοση του ιού στην κοινότητα από πηγές που δεν γνωρίζουμε».
Ακόμη και σήμερα τα μέτρα έχουν κερκόπορτες. Τα σύνορα δεν έκλεισαν ποτέ, οι εξαιρέσεις συνεχίζονται και επιτρέπονται συναθροίσεις ως… 10 άτομα.
Απόδειξη της ελλιπούς αποτροπής ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να  «πάρει πιο αυστηρά» μέτρα.
Δεν υπήρξαν ποτέ επιτάξεις για την παραγωγή υγειονομικού υλικού . Τα περιμένει από την Κίνα, με τον πρωθυπουργό να υποδέχεται αυτοπροσώπως …μάσκες.
Υπηρξαν όμωςκονδύλια για τα ΜΜΕ, κατ’ επιλογήν, και καλοπληρωμένες δουλεις στους ιδιώτες, που μένουν ανέπαφα, ενώ τα ανταγωνιστικά τους κρατικά νοσομκομεία «μολύνονται».
«Αφοπλισμός»
Ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση περιορίσθηκε σε ευπρεπή αντιπολιτευτική -αδράνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του άπλωσε ούτε στιγμή το χέρι και η κυβερνητική προπαγάνδα οργίαζε. 
Οι φίλοι του στα ΜΜΕ  κομπάζουν «Ο Μητσοτάκης αφόπλισε τον Τσίπρα και τον ανάγκασε σε συναίνεση».
Στη μια και μόνη συζήτησή τους στη Βουλή ο Μητσοτάκης μόνο συναίνεση δεν επιδίωξε μεταξύ τους. Αλλά ο Τσίπρας δεν τον ρώτησε γιατί άργησε. Γιατί υπόσχεται όσα δεν θα αντέχει η Οικονομία.
Δεν τον ρώτησε αν ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει την εμπιστοσύνη το ως υπουργός, μετά το πεντάευρο που ζητάει για τη σχολή του πουλώντας τηλε-διδασκαλία… αρχαίων σε ανήλικους. 
Αυτός ο κύκλος έκλεισε με τον Μητσοτάκη θριαμβευτή και «ηγετοποιημένο». Ωσαννά!
Εκλογές πάνω στις δάφνες
Αλλά το πρόβλημα είναι ακόμη μπροστά. Ο Πρωθυπουργός το ξέρει και ετοιμάζει την επόμενη κίνηση:
-Να προτείνει στον Τσίπρα συγκυβέρνηση -και συγκατάθεση σε επιλογές όπως είναι οι… κρατικοποιήσεις.
Δηλαδή; Πρώτο, να μοιραστούν τα δύσκολα. Δεύτερο, οι ιδιώτες να αποχωρήσουν άθικτοι από τράπεζες, μεταφορές κλπ και να αναλάβει το κράτος με τους φόρους των πολιτών τη ανόρθωση.
Μετα θα αρχίσει η επιχείρηση επανιδιωτικοποιήσεων.
Κοντολογίς  ο Πρωθυπουργός ψάχνει για κορόιδο. Αφού έφαγε μόνος του το κερασάκι, όσο υπήρχε, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, θα ζητήσει απ τον Τσίπρα να μοιραστούν το μπισκότο.
Ο ίδιος φυσικά θα διατηρήσει το κεφάλαιο που δημιούργησε  στην ήπια φάση της κρίσης, για να το τοκίσει στις εκλογές πάνω στις δάφνες του -δεδομένης της επικοινωνιακής υπεροπλίας του.
Η στρατηγική της επομένης μέρας
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ευκαιρία να ανακτήσει  την πρωτοβουλία των κινήσεων αναπτύσσοντας τη δική του στρατηγική της επόμενης μέρας, σε σύμπραξη με την υπόλοιπη αντιπολίτευση. Πλην Βελόπουλου.
Να θυμίσει στον Πρωθυπουργό ότι έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή -που περιλαμβάνει και τη διαχείριση κρίσεων -και αν δεν μπορεί να την διεκπεραιώσει, ας την καταθέσει.
Να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας στους πολίτες, υποσχόμενος μόνο  κοινωνική δικαιοσύνη στην κατανομή του κόστους της επιδημίας. Από την ανακούφιση των συνεπειών από τους περιορισμούς μέχρι το σχεδιασμό την ανάκαμψης.
Να ζητήσει εγγυήσεις ότι οι πόροι που θα διατεθούν για την επούλωση των πληγών- δάνεια, κοινοτικά κονδύλια, ή «λεφτά από το ελικόπτερο» -δεν θα βρεθούν στα χέρια «των λύκων» όπως είπε ο ίδιος.
Ότι θα διατεθούν για ανακούφιση της κοινωνίας και ανάπτυξη -από χαμηλότερη βάση πλέον.
Προπαντός ότι δεν θα διατεθούν για να παραμείνουν πλούσιοι όσοι πλούτισαν σε προηγούμενες περιόδους, με τη διασπάθιση του κρατικού, τραπεζιτικού, κοινοτικού χρήματος- συν το κόλπο της Σοφοκλέους.

Πάνω από όλα να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση να συνεχίσει τη λοβοτομή. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κάντε μια δωρεά! Στηρίξτε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
31 Views

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό, ή θρησκευτικό του υπόβαθρο. Σκοπός μας, είναι να βοηθήσουμε τα Γενναία μας Παιδιά, και τους ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κάντε μια δωρεά! Στηρίξτε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
31 Views

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό, ή θρησκευτικό του υπόβαθρο. Σκοπός μας, είναι να βοηθήσουμε τα Γενναία μας Παιδιά, και τους ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Την άμεση λειτουργία των δικαστηρίων ζητάει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
25 Views

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθης Κουτσοχήνας, ζητά την επαναλειτουργία της Δικαιοσύνης με την παρουσία μέχρι 15 ατόμων ανά αίθουσα και την απόσυρση μόνο των πολυπρόσωπων δικών

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Μητσοτάκης: Μετατρέπει σε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό μέσω του ψηφιακού πιστοποιητικού!
35 Views

Ο Κ.Μητσοτάκης έλαβε απόψε μέρος στην τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που είχε ως αντικείμενο τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πλέον έθεσε επίσημα στους υπόλοιπους ηγέτες την πρότασή του για θεσμοθέτηση ενός «ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού», αποσαφηνίζοντας ότι «σε πρώτη φάση το ζητούμενο είναι να επιτευχθεί συμφωνία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τυποποίηση της μορφής του».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία
34 Views

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή έκανε οριστική ρήξη με το παρελθόν και συγκεκριμένα με την εναντίωση του στη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς εναρμονιζόμενος πλήρως με τη «γραμμή»... ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία !

Περισσότερα ...
MEDIA
Εκπομπή "Στην πολιτική" με τον Γιώργο Κραστάνα
60 Views

22/01/2021 Γ. Κραστάνας : Οι παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer. Χάικο Μάας: Σε όποιον εμβολιαστεί θα πρέπει να επιτρέπεται να πάει σε εστιατόρια και κινηματογράφους. Ο Γ. Τράγκας Μιλάει για όλα και για όλους. Αποκαλύπτει τι έγινε στον ELLADA 94,3. (1:12:07)

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Μπάιντεν: Θα σας απολύσω στο λεπτό!
39 Views

Στην πρώτη διαδικτυακή ομιλία του προς το ευρύτερο δίκτυο των συνεργατών του στον Λευκό Οίκο και όχι μόνο -συνολικά περί τα 1.000 άτομα- ο Τζο Μπάιντεν έδωσε το στίγμα της κυβέρνησής του αλλά και του ιδίου προσωπικά σε ζητήματα αξιοπρέπειας, εντιμότητας και εργασιακού ήθους.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπορέλ: Τουρκία και ΕΕ (μαζί) συζητούν για τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας!
44 Views

Η Τουρκία και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ξεκινήσει θετικά το έτος και προχωρούν σε εποικοδομητικά βήματα για την επανέναρξη των συνομιλιών με την Ελλάδα (;) για τους υδρογονάνθρακες (τους δικούς μας;) στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά η ΕΕ εξακολουθεί να ανησυχεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε την Πέμπτη ο Χοσέπ Μπορέλ.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στήριξη με κείμενο παρέμβασης υπέρ των δικαιωμάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα
38 Views

Νέο κείμενο παρέμβασης υπέρ των δικαιωμάτων του κρατούμενου και ηγετικού στελέχους της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα δημοσιεύεται σήμερα (στον ιστότοπο της «Εφημερίδας των Συντακτών»), το οποίο συνυπογράφουν 68 πανεπιστημιακοί, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία. Ανάμεσά τους, ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, αλλά και η Ελένη Πορτάλιου, ιστορικό στέλεχος και υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Κορονοϊός: Αυστηρότερα μέτρα για τις μεταλλάξεις στην Ευρώπη προτείνει το ECDC
32 Views

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία αρμόδια για τις επιδημίες κάλεσε τα μέλη της να είναι σε ετοιμότητα για να λάβουν αυστηρότερα μέτρα «εντός των προσεχών εβδομάδων» με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης των νέων παραλλαγμένων στελεχών του κορονοϊού, αυξάνοντας το επίπεδο επαγρύπνησής της.

Περισσότερα ...
ΧΡΗΣΙΜΑ
Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον ΕΦΚΑ για τους αγρότες
30 Views

Στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ παρέχονται 5 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) και του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr (ενότητα Ασφαλισμένοι).

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ινδία: Φωτιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής εμβολίων κορονοϊού
35 Views

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Ινδία παρασκευάζονται εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ο Πορτοσάλτε στηρίζει Άδωνι: «Δε σημαίνει ότι οι υπουργοί θα μένουν άφωνοι »
72 Views

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξέθεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη για το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων, δεν υπολόγιζε όμως ότι θα το «βρει» από τον αγαπημένο συνοδοιπόρο του, Άρη Πορτοσάλτε.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Σχέδιο Χρυσοχοίδη: Οι δημοσιογράφοι θα «οριοθετούνται» στις διαδηλώσεις!
30 Views

Το σχέδιο για την... «οριοθέτηση» των δημοσιογράφων στις διαδηλώσεις για την «ασφάλειά» τους σε περίπτωση επεισοδίων, παρουσίασε την Πέμπτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Περισσότερα ...
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία θα κρίνει αν θα συνεχίζονται οι διαδηλώσεις (Βίντεο)
40 Views

Σε καραντίνα οι ελευθερίες και τα δικαιώματα για το «καλό» μας! Υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών, των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του σχεδίου για τον περιορισμό των συναθροίσεων και του δικαιώματος στην ενημέρωση.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Νοτιοαφρικανοί επιστήμονες δεν γνωρίζουν αν τα εμβόλια καλύπτουν τη μετάλλαξη του κορονοϊού
42 Views

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού πιθανώς θα χρειαστούν ανασχεδιασμό φέτος, προκειμένου να παρέχουν αποτελεσματικότερη προστασία έναντι της νέας «νοτιοαφρικανικής» μετάλλαξης Β1351, καθώς φαίνεται ότι η τελευταία μπορεί να «ξεφύγει» από τα αντισώματα που εξουδετερώνουν προηγούμενες παραλλαγές του ιού.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νοσοκομείο Χανίων: Συγκινεί η απάντηση 93χρονου σε τραυματιοφορέα!
34 Views

Ένα περιστατικό που έγινε στο Νοσοκομείο Χανίων μεταξύ 93χρονου, ο οποίος μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, και τραυματιοφορέα, ο οποίος τον ρώτησε αν φοβάται ενδεχόμενες παρενέργειες, περιγράφει ο γενικός χειρουργός Μιλτιάδης Καστανάκης.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Μάας: Όποιος έχει εμβολιαστεί, θα πρέπει να επιτρέπεται να επισκεφθεί και πάλι εστιατόρια και κινηματογράφους
35 Views

Όποιος έχει εμβολιαστεί, θα πρέπει να επιτρέπεται να επισκεφθεί και πάλι εστιατόρια και κινηματογράφους, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, χαρακτηρίζοντας «παραπλανητικό» τον σχετικό διάλογο.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Pfizer: Μειώνει έως και 50% τον αριθμό των εμβολίων κατά του κορωνοϊού σε κράτη της ΕΕ.
46 Views

Προβληματισμό προκαλεί η απόφαση της Pfizer να μειώσει έως και κατά 50% τον αριθμό των εμβολίων κατά του κορωνοϊού αυτήν την εβδομάδα σε ορισμένες χώρες της ΕΕ. Η απόφαση για τις περικοπές έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι....

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
«Αυτονομία και αυτοδιάθεση» βλέπουν οι Τούρκικες μειονότητες της Θράκης!
54 Views

Μετά τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, τη σύναψη μνημονίων με τη Λιβύη και την απροκάλυπτη και erga omnes προκλητικότητά της, η Τουρκία εξωθεί τα πράγματα στα άκρα ελπίζοντας ότι τώρα είναι η ευκαιρία να βάλει στο τραπέζι όλες τις διεκδικήσεις που συστηματικά προωθεί επί δεκαετίες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Μητσοτάκη. Επιχειρήσεις δεν θέλουν να προσλαμβάνουν άτομα χωρίς αποδεικτικό εμβολιασμού! (Βίντεο)
73 Views

Επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως δεν θα προσλάβουν όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, Περιφέρειες της χώρας μας ζητούν εργαζόμενους χωρίς «προβλήματα υγείας».

Περισσότερα ...
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Μυστικά μαγειρικής: 7 λάθη που κάνεις στην κουζίνα σου!
30 Views

Συνήθως τα πετάς χωρίς δεύτερη σκέψη στα σκουπίδια! Κι όμως, δες πως μπορείς να αξιοποιήσεις και το παραμικρό υλικό και τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο! Δες ποια είναι τα 7 λάθη στην κουζίνα!

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Η Selena Gomez μας δείχνει πώς δημιουργεί το αγαπημένο της cat eye! (video)
31 Views

Η Selena Gomez, λάνσαρε τη δική της beauty σειρά που ονομάζεται Rare. Οι fans της Gomez ενθουσιάστηκαν και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει πώς δημιουργεί ένα από τα αγαπημένα της μακιγιάζ που είναι το cat eye, χρησιμοποιώντας eyeliner.

Περισσότερα ...
MEDIA
Ρένα Κουβελιώτη : Μίλησε για την περιπέτεια και τις δυσκολίες της υγείας της
27 Views

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ρένα Κουβελιώτη. Η δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Παρών σε ψηφιακό φόρουμ που διοργανώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με ιδρυτή και επικεφαλή τον Κλάους Σβάμπ «αρχιτέκτονα» του «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση).
32 Views

Παγκόσμιες ψηφιακές ταυτότητες, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού , δημιουργία νέων πόλεων και η επιδίωξη της ευτυχίας στην απομόνωση…

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: «Οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους» (Βίντεο)
40 Views

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους, σημειώνοντας ότι το αίτημα των επικεφαλής του κλάδου προς την κυβέρνηση ήταν «μη βιαστείτε να ανοίξετε».

Περισσότερα ...