Η ΝΔ θέλει να δημιουργήσει πέμπτη φάλαγγα λαθρομεταναστών στις πλάτες του Ελληνικού στρατού

291 Views
Η ΝΔ θέλει να δημιουργήσει πέμπτη φάλαγγα λαθρομεταναστών στις πλάτες του Ελληνικού στρατού

ΑΚΚΕΛ: Τζιχαντιστές στην πλάτη των στρατιωτών στον Έβρο βάζει ο Μητσοτάκης με την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου;

Ακούστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Προέδρου των ΑΚΚΕΛ ο οποίος έχει κάνει τη σχετική έρευνα!

Από τον Σεπτέμβριο το ΑΚΚΕΛ είχε σημάνει συναγερμό για να είναι σε ετοιμότητα οι πολίτες, ότι ο Μητσοτάκης θα εγκαταστήσει χιλιάδες στρατηγικά εκτοπισμένους (γνωστούς ως «λαθρομετανάστες») στον βόρειο Έβρο και ειδικά στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης Φυλακίου.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε, αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε (και εκδόθηκε σχετικό ΦΕΚ) την επέκταση του συγκεκριμένου ΚΥΤ κατά 72.500 τετραγωνικά μέτρα για «την ανάγκη στέγασης των υπηκόων τρίτων χωρών ή ανιθαγενών που εισέρχονται στη χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, διασφαλίζοντας την ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο αυτών, θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης τους καθώς και στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υποδοχής τους»

Από το ΑΚΚΕΛ τα φωνάζαμε ότι ο Μητσοτάκης θα έστηνε δομές λαθρομεταναστών στις περιοχές που η ΝΔ είχε μεγάλα ποσοστά και εκεί που θεωρεί ότι ελέγχει δημάρχους, περιφερειάρχες, αυτοδιοικητικούς και ΜΜΕ. Ο Έβρος υπήρξε από την αρχή στον σχεδιασμό της ξενοκίνητης κυβέρνησης Μητσοτάκηδων.

Δυστυχώς το να κουβαλήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορα του Έβρου, αποτελεί προδοσία χειρότερη του Ιωαννίδη στην Χούντα. Ο Έβρος συνορεύει με την Τουρκία , η Τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ είχε γράψει ότι αν γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα πολεμήσουν μέσα στην Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας. Ο Μητσοτάκης με την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο αλλά και με την δημιουργία άλλων 3 ΚΥΤ στον βόρειο Έβρο στην ουσία εγκαθιστά την 5η Φάλαγγα του Ερντογάν, στην πλάτη του Ελληνικού στρατού ....

Δεν είναι γελοίοι, είναι επικίνδυνοι.

https://akkelparty.blogspot.com/2020/09/blog-post_50.html

ΑΚΚΕΛ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τα καθεστώτα στην Τουρκία και Γερμανία (ίσως και με άλλα) να αποστρατικοποιήσει το Νομό Έβρου άσχετα αν και πότε θα αποστρατικοποιήσει τα νησιά. Το ΑΚΚΕΛ πάντοτε ερευνά σε βάθος για την ουσία των θεμάτων και συνδυάζει. Ας δούμε λοιπόν όλοι μία σειρά γεγονότων και πώς συνδυάζονται:

Ο Μηταράκης ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου στον Βόρειο Έβρο θα επεκταθεί για να περιλάβει 5.000 αλλοδαπούς δηλαδή στην πλάτη των στρατιωτών μας θα βάλει πισώπλατα 5.000 ετοιμοπόλεμους αλλοδαπούς που κατά καιρούς έχουν εκφράσει αποφασιστικότητα ότι θα πάνε με το μέρος της Τουρκίας αν γίνει ελληνοτουρκική σύγκρουση, όπως δήλωσαν στην (φιλο)κυβερνητική εφημερίδα Γιενί Σαφάκ μεταξύ άλλων.

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατήργησε το ειδικό στρατιωτικό κλιμάκιο περίπου 50 ανδρών που ήταν υπεύθυνο για την φύλαξη των συνόρων, με αποτέλεσμα ένα τσουνάμι λαθρομεταναστών και κατακόρυφη αύξηση του αριθμού τους στα Πομακοχώρια κλπ.

Κατασκεύασαν καταδίκη 26 μηνών στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, διότι προστάτευσε την ελληνική επικράτεια (σε περιοχή που δεν βρέθηκαν αστυνομικοί ή στρατιωτικοί) όταν Τούρκοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, και τους ακινητοποίησε, ειδοποιώντας και την Αστυνομία. Οι Τούρκοι τού επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν σοβαρά στο χέρι κλπ, αλλά το δικαστήριο καταδίκασε αυτόν με διπλάσια ποινή από ότι τους Τούρκους, ενώ δεν θα έπρεπε ούτε καν να δικαστεί. Έτσι προσπαθούν να επιβάλλουν την αντίληψη «μην κουνηθείτε, μην τους σταματήσετε γιατί σας βάζουμε μέσα».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει το στρατόπεδο στον Προβατώνα Έβρου που είναι η βάση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, ξυπνώντας μνήμες από τη χούντα του Ιωαννίδη που απομάκρυνε την Μεραρχία από την Κύπρο λίγο πριν την τουρκική εισβολή. Το Σύνθημα της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ είναι «δεν θα παραδώσω την χώρα μου μικρότερη». Όταν ο Μητσοτάκης την απομακρύνει από τον τόπο που φυλάει, σκοπεύει να μικρύνει την Ελλάδα;

Ο συνδυασμός όλων αυτών δείχνει ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αποστρατικοποιεί τον Έβρο, τον καθιστά ουσιαστικά «ουδέτερη περιοχή» ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει οποιαδήποτε θεσμοθετημένη ενέργεια των κατοίκων του Έβρου για την προστασία του ελληνικού εδάφους. Αυτό δεν είναι απλώς προδοσία, είναι προδοσία του κερατά, ξεπερνά και του Ιωαννίδη.

Οι βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο οφείλουν ΤΩΡΑ να ανεξαρτητοποιηθούν μέχρι επανέλθει η στρατιωτική προστασία, να ξεκαθαρίσει εμπράκτως ο Μητσοτάκης ότι δεν θα την εξασθενίσει και να καλυφθούν νομικά οι άνθρωποι όπως ο ήρωας κτηνοτρόφος, ώστε να μην βρίσκονται στο έλεος κάθε πρόθυμου ή παραγοντίσκου.

Το καθεστώς στο ΚΥΤ Φυλακίου

Ένα ΚΥΤ ή μία Δομή δημιουργείται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στον οποίο ανήκει

Για να δημιουργηθεί ή να επεκταθεί ένα ΚΥΤ ή μία Δομή σε έναν τόπο πρέπει να συμφωνήσει πρώτα ο Δήμος, στον οποίο θα γίνει η εγκατάσταση. Αν δεν συμφωνήσει ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο, κανένας «Θεός» δεν μπορεί να το επιβάλλει.

Όπου υπάρχουν ΚΥΤ και Δομές συμφώνησαν τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων αυτών.

Αυτή είναι η αλήθεια και αποδεικνύεται από όλα τα νομικά κείμενα της Ε.Ε.

Στη συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας του 2018 επαναλαμβάνεται με τη φράση «σε εθελοντική βάση». Τα ΚΥΤ δημιουργήθηκαν ή δημιουργούνται ή επεκτείνονται, γιατί τα θέλουν οι Δήμοι αυτών των τοποθεσιών.

Συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό

Άρθρο 6: «Στα εδάφη της ΕΕ, όσοι διασώζονται, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, θα πρέπει να φροντίζονται στη βάση κοινής προσπάθειας μέσω της μεταφοράς σε ελεγχόμενα κέντρα που θα στηθούν σε κράτη-μέλη σε εθελοντική μόνο βάση, όπου η ταχεία και ασφαλής διαδικασία επεξεργασίας θα επιτρέπει με την πλήρη στήριξη της ΕΕ τον διαχωρισμό μεταξύ παράτυπων μεταναστών -που θα επιστρέφονται- και εκείνων που χρήζουν διεθνούς προστασίας, και για τους οποίους θα εφαρμόζεται η αρχή της αλληλεγγύης. Όλα τα μέτρα στο πλαίσιο αυτών των ελεγχόμενων κέντρων, περιλαμβανομένης της μετεγκατάστασης και της επανεγκατάστασης, θα γίνονται σε εθελοντική βάση, χωρίς να προκαταλαμβάνεται η μεταρρύθμιση του (Κανονισμού του) Δουβλίνου».

Πέρα από την ευθύνη των Δημοτικών Συμβουλίων, στο ΚΥΤ δεν μένουν μετανάστες ή λαθρομετανάστες πάνω από 25 ημέρες.

«Στα Κ.Υ.Τ. οι εισερχόμενοι πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς τελούν σε καθεστώς περιορισμού της ελευθερίας τους προκειμένου να υποβληθούν στις διαδικασίες υποδοχής και ταυτοποίησης, με ανώτατο όριο τις είκοσι πέντε (25) μέρες. Υπάγονται και σε γεωγραφικό περιορισμό σύμφωνα με το Κοινό Σύμφωνο Ε.Ε. – Τουρκίας».

Ποιοι είναι οι Φορείς που εμπλέκονται στο ΚΥΤ Φυλακίου

(Όποιος έχει υπομονή να ανατρέξει στις επίσημες ιστοσελίδες αυτών των Φορέων θα μάθει τι είναι ο καθένας από αυτούς)

1. Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες – UNHCR

https://www.unhcr.org/gr/

2. Ε.Ο.Δ.Υ.

https://eody.gov.gr/

3. Δ.Ο.Μ.

https://greece.iom.int/el/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

4. ΑΡΣΙΣ

https://www.arsis.gr/pii-imaste/i-arsis/

5. ITC (EASO)

https://www.easo.europa.eu/

6. HUMAN RIGHTS 360

https://www.humanrights360.org/el/

7. ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ

https://metadrasi.org/

8. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

https://www.gcr.gr/el/emeis-kai-to-ergo-mas/poioi-eimaste

9. ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.

https://www.taxheaven.gr/circulars/23102/k-y-a-ariom-f-000-8-245258-s-37-7-3-2016

Ποιο είναι το καθεστώς στις Δομές και γιατί τους κρατούν εκεί Οι Δομές βρίσκονται στην ενδοχώρα και παρέχουν προσωρινή διαμονή σε πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας στο έδαφος της Ελληνικής Επικράτειας.

Οι φιλοξενούμενοι στις Δομές οφείλουν να αποχωρήσουν από αυτές εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την επίδοση σε αυτούς της απόφασης αναγνώρισης παροχής καθεστώτος διεθνούς ή επικουρικής προστασίας. Στην περίπτωση των ασυνόδευτων ανηλίκων η προαναφερόμενη προθεσμία ξεκινά από την ενηλικίωσή τους.

Το ΑΚΚΕΛ ζητά άμεσο οικονομικό επίδομα στις δυνάμεις προστασίας στον Έβρο -  Επιλογές

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης βάζει Τζιχαντιστές στην

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έφηβη με ψεύτικο eshop, κατάφερε να βοηθήσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και κέρδισε βραβείο!
29 Views

Ενοχλημένη και ανήσυχη για την άνοδο των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στη διάρκεια του lockdown λόγω πανδημίας, μια μαθήτρια Γυμνασίου στην Πολωνία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο ηλεκτρονικό κατάστημα για προσφέρει βοήθεια σε θύματα παγιδευμένα στο σπίτι τους.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έφηβη με ψεύτικο eshop, κατάφερε να βοηθήσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και κέρδισε βραβείο!
29 Views

Ενοχλημένη και ανήσυχη για την άνοδο των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στη διάρκεια του lockdown λόγω πανδημίας, μια μαθήτρια Γυμνασίου στην Πολωνία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο ηλεκτρονικό κατάστημα για προσφέρει βοήθεια σε θύματα παγιδευμένα στο σπίτι τους.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αλλάζει τον εκλογικό νόμο ο Ερντογάν θορυβημένος από τις δημοσκοπήσεις
32 Views

Τρεις πηγές του AKP, που μίλησαν ανώνυμα στο πρακτορείο Reuters, είπαν ότι τα σχέδια περιλαμβάνουν την κατάτμηση μεγάλων, αστικών εκλογικών περιφερειών σε μικρότερες. Οι αλλαγές, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του κόμματος, θα μπορούσαν να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των βουλευτών του AKP.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επίδομα: Διπλή πληρωμή εντός Μαρτίου - Ποιοι θα πάρουν επιπλέον 1.068 ευρώ
46 Views

Επιπλέον 1.068 ευρώ (534 ευρώ για Ιανουάριο και 534 για Φεβρουάριο) θα λάβουν οι εργαζόμενοι της τέχνης και του πολιτισμού που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών, όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ που έλαβε ΦΕΚ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ : Δασμοί σε ελληνικό προϊόν από την κυβέρνηση Μπάιντεν
41 Views

Η επιβολή των δασμών ανακοινώθηκε μερικές ώρες μετά την επικύρωση από την αμερικανική Γερουσία του διορισμού της Τζίνας Ραϊμόντο στο αξίωμα της υπουργού Εμπορίου της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Μ.Τσαβούσογλου ανήγγειλε την έναρξη συνομιλιών Αιγύπτου-Τουρκίας για τον τεμαχισμό της ελληνικής υφαλοκρηπίδας
39 Views

Το σύνθημα της έναρξης των συνομιλιών μεταξύ Άγκυρας και Καΐρου για τον τεμαχισμό και το μοίρασμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έδωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος δήλωσε πως πιθανόν Αίγυπτος και Τουρκία να υπογράψουν συμφωνία για ΑΟΖ στο μέλλον.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Διευθυντής σχολείου έβγαλε με ασφάλεια 63 παιδιά απο σχολείο που κατέρρεε
27 Views

Σε ένα δημοτικό σχολείο κατέρρευσε το μισό κτίριο Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τους μαθητές λόγω τους σεισμού στην Ελασσόνα, ωστόσο έχουν γίνει ζημιές στα σχολικά κτίρια ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
5 ξενοδοχεία στην περιφέρεια Θεσσαλίας για τους σεισμόπληκτους
22 Views

Η Πολιτική Προστασία γνωστοποίησε ότι η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της για την παροχή κάθε συνδρομής προς τους κατοίκους ήταν άμεση, ενώ αναφέρθηκε και σε ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν σεισμόπληκτους.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ελασσόνα: Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους μετά τον σεισμό
50 Views

Σε σκηνές και αυτοκίνητα διανυκτέρευσαν οι κάτοικοι σε Λάρισα, Ελασσόνα, Δαμάσι, Μεσοχώρι αλλά και Τύρναβο μετά τον σεισμό 6 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποκλειστικό: Αύριο ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το Ταμείο ΧΣ
35 Views

Ο νόμος για την αλλαγή στο καταστατικό λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανάβει «πράσινο» στη συμμετοχή του Δημοσίου στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
4 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας. Εξελίσσεται ως η πιο απειλητική νόσος
43 Views

Εξαιρετικά ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία εμφανίζουν την παχυσαρκία να ξελίσσεται ως η πιο απειλητική -από τις μη μεταδιδόμενες- νόσους για την υγεία, τόσο σε ατομικό, όσο και σε πληθυσμιακό επίπεδο, με τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΑΕΔ: Τα 7 ανοικτά προγράμματα με συνολικά 37.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας
37 Views

Ο ΟΑΕΔ υλοποιεί επτά ανοιχτά προγράμματα με συνολικά 37.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας, με ποσοστά επιχορήγησης 60%-100% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανική FAZ: Ο Ερντογάν εξαγόρασε την ανάπτυξη στην Τουρκία με υψηλό αντίτιμο
27 Views

Η γερμανική FAZ αναλύει τα μέτρα με τα οποία ο Ερντογάν κατάφερε να κάνει την τουρκική οικονομία να εμφανίσει θετικούς δείκτες ανάπτυξης, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Το απόγευμα τα νέα μέτρα
39 Views

«Κλείδωσαν», σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, τα νέα μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Βόμβα» στην Τουρκία: Εισαγγελέας ζήτησε τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου
44 Views

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για φερόμενη προσβολή πρώην νομάρχη και πολλοί το συνδέουν και με τα χαμηλά ποσοστά που φάινεται να καταγράφει το ΑΚΡ.

Περισσότερα ...
MEDIA
Το OPEN απαντά στον Αλέξη Κούγια με επίσημη ανακοίνωση: «Στηρίζουμε απόλυτα την Κατερίνα Καινούργιου»
37 Views

Μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε σε αυτή ο γνωστός ποινικολόγος έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση του Open για το θέμα.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δημητρακόπουλος: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο δεν είναι αδίκημα το σεξ με 15χρονα παιδιά όταν υπάρχει η συναίνεσή τους
34 Views

Την πρόβλεψη επέκτασης του αδικήματος της κοινής αποπλάνησης μέχρι την ηλικία των 18 ετών από τα 15 έτη που είναι μέχρι σήμερα, ζήτησε από τον πολιτεία η δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διακοπή ποινής για τον Κουφοντίνα
78 Views

Διακοπή ποινής για τον Κουφοντίνα ανέφερε σε πρωινή εκπομπή ότι θα ζητήσει η συνήγορος του Κουφοντίνα κ. Ιωάννα Κούρτοβικ. «Να πάρει πίσω η Γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής, που παραβίασε το νόμο, την απόφασή της και να εφαρμόσει το νόμο, αν προλαβαίνει»

Περισσότερα ...
MEDIA
Ένας - ένας οι χορηγοί αποχωρούν από την εκπομπή T-Live!
39 Views

Ένας – ένας εγκαταλείπουν την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου οι χορηγοί. Την αρχή χτες έκανε η Nak Shoes ενώ σήμερα, με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της και η εταιρεία καλλυντικών Grigi.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραίτηση από την παράταξη της ΝΔ πρώην υπαρχηγού Πυροσβεστικής: «Θυμό και απογοήτευση για μια ανίκανη κυβέρνηση»
35 Views

Επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, απέστειλε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Περισσότερα ...