Και νέες δημόσιες παρεμβάσεις του Κώστα Καραμανλή

102 Views
Και νέες δημόσιες παρεμβάσεις του Κώστα Καραμανλή
Ο πρώην πρωθυπουργός προγραμματίζει να μιλήσει σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την αποτίμηση της πορείας της χώρας από την ένταξη στην ΟΝΕ έως την είσοδο στο Μνημόνιο, αλλά και σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Εκκρεμεί δε και η επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Tufts στη Βοστώνη.
Και σε νέες δημόσιες παρεμβάσεις για την οικονομία, αλλά και την περίοδο της κυβερνητικής του θητείας, αναμένεται να προβεί το επόμενο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, ο πρώην πρωθυπουργός προγραμματίζει να τοποθετηθεί σε δυο τουλάχιστον εκδηλώσεις:
Πρώτον, σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, πρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, με θέμα την οικονομία.
Δεύτερον -και ίσως σημαντικότερο- σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, με θέμα την πορεία της χώρας από την ένταξη στην ΟΝΕ το 2000, έως και την είσοδο στα Μνημόνια το 2010.
Παράλληλα, εκκρεμεί και η επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης, όπου είναι και η έδρα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, όπου επίσης προβλέπεται να πραγματοποιήσει ομιλία-πλατφόρμα.

Το πρόγραμμα που διαμορφώνεται, επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, ότι ο πρώην πρωθυπουργός όχι απλώς πραγματοποιεί “ολική επιστροφή”, μετά από 10 περίπου έτη “σιωπής”, αλλά και να προασπίσει τα πεπραγμένα της κυβερνητικής του θητείας, καθώς “δεν θα αφήνει στο εξής τίποτε να πέφτει κάτω”. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ