Ο απόλυτος εξευτελισμός της ελληνικής δημοσιογραφίας στο σκάνδαλο Novartis

131 Views
Ο απόλυτος εξευτελισμός της ελληνικής δημοσιογραφίας στο σκάνδαλο Novartis
Ακόμα ένας εξευτελισμός της ελληνικής δημοσιογραφίας συνετελέσθη σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.
Τα φίλα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη Μέσα Ενημέρωσης παραποίησαν πλήρως τις ειδήσεις που βγαίνουν από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σε σχέση με ένα έγγραφο το οποίο κάνει αναφορές για τη διαδικασία ξεπλύματος του μαύρου χρήματος το οποίο κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής αναφέροντας ότι δεν περιέχει αναφορά σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για έγγραφο του Αυγούστου 2017 το οποίο διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τον Αύγουστο του 2017, όταν οι έρευνες σε Ελλάδα και ΗΠΑ βρίσκονταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο.
Τα δύο επόμενα χρόνια όμως το 2018 και 2019 υπήρχαν έγγραφα του FBI τα οποία κάνουν σαφή αναφορά σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο μαύρο χρήμα της Novartis.
Άλλωστε και ο ίδιος ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής στις καταθέσεις του την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη κάνει σαφή αναφορά στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα και τον πρώην έλληνα Επίτροπο στην ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Πολλά ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης όμως, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΡΤ, δεν άκουσαν τα όσα κατέθεσε ο κ. Αγγελής και έκρυψαν την είδηση.
Σήμερα όμως ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Μετέδωσαν την είδηση διαστρεβλώνοντάς την πλήρως στην προσπάθεια τους να θάψουν το σκάνδαλο Novartis και τις πολιτικές του προεκτάσεις.
Το ψέμα τους όμως έχει κοντά ποδάρια. Τα έγγραφα που έχει παρουσιάσει το Documento αποδεικνύουν την αλήθεια. 

 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Περίπου 627 χιλιάδες καταναλωτές άλλαξαν πάροχο ενέργειας το 2019
11 Views

Σημαντικές ανακατατάξεις καταγράφηκαν στην λιανική αγορά της ενέργειας κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το μέλος της ολομέλειας της ΡΑΕ Ν. Καρακατσάνης, συνολικά 627 χιλιάδες καταναλωτές άλλαξαν προμηθευτή.

Περισσότερα ...
 • Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης
  12 Views

  Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 74 ετών, άφησε ο Γιώργος Κοτανίδης. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  Περισσότερα ...
 • Γερμανία: Πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κοροναϊό
  15 Views

  Το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κινεζικό κοροναϊό επιβεβαιώθηκε στη Γερμανία: πρόκειται για έναν άνδρα στη Βαυαρία (νότια), ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας το βαυαρικό κρατιδιακό υπουργείο Υγείας.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ