Ο ΝΕΟΝΑΖΙ.... Ο Βορίδης προκαλεί ξανά: «Να εξοικειωθούμε με την αναγκαστικότητα του ξύλου» (BINTEO)

99 Views
Ο ΝΕΟΝΑΖΙ.... Ο Βορίδης προκαλεί ξανά: «Να εξοικειωθούμε με την αναγκαστικότητα του ξύλου» (BINTEO)
Δείτε Video

«Γλυκά» χτύπησε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, λέγοντας ότι «πρέπει να διδαχθεί ο εξαναγκασμός» που όπως φαίνεται έχει αναλάβει τον ρόλο της καθοδήγησης της κοινής γνώμης σε ιδέες της ακροδεξιάς.
Υπενιθμίζεται ότι ο Βορίδης πολύ πρόσφατα μιλούσε για «αναγκαστικότητα του ξύλου».
Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ απάντησε:
«Έπρεπε να έχετε διδαχθεί ως προς αυτό μετά τη συζήτηση που είχαμε. Συναινετική βία δεν υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα είναι στοιχεία εξαναγκασμού. Η βία υποχρεωτική είναι αναγκαστική. Δεν έχετε εξοικειωθεί ακόμα με αυτό;»
«Όχι δεν έχω εξοικειωθεί», «γιατί να εξοικειωθούμε με τη βία κ. υπουργέ;» είπαν οι δημοσιογράφοι, αλλά εκείνος συνέχισε παραδίδοντας μαθήματα ακροδεξιάς πρακτικής που καμία σχέση δεν έχουν με κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
«Αν με καθυβρίσετε οι συνέπειες που θα υποστείτε, θα είναι συναινετικές;» ρώτησε για να καταλήξει στο τέλος της εκπομπής τον συλλογισμό του χαριτολογώντας: «Πρέπει να διδαχθεί ο εξαναγκασμός».

Μαζί με την «αναγκαστικότητα» του ξύλου που πρώτος εισήγαγε στο δημόσιο διάλογο, τώρα ο Μ. Βορίδης επιχειρεί να νομιμοποιήσει και να «εκπαιδεύσει» την κοινή γνώμη, στην ιδέα του «προληπτικού» ξύλου. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ