Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η αίσθηση που δίνετε είναι ότι βρίσκεστε σε βέρτιγκο και πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα

91 Views
Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η αίσθηση που δίνετε είναι ότι βρίσκεστε σε βέρτιγκο και πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα

Με τη βία κατά των γυναικών και την αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας μέσα στην πανδημία ξεκίνησε τη δική του παρέμβαση στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε έχουμε 230% αύξηση κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας μέσα στην πανδημία. Είναι μέρα να ενώσουμε όλοι την φωνή μας για να μην μείνει καμία γυναίκα μόνη της. Πριν μια εβδομάδα είχαμε δυσάρεστο περιστατικό στην χώρα μας με γυναικοκτονία στην Μάνη. Το κρίσιμο είναι να γίνει δύναμη η φωνή των γυναικών που βρίσκονται σε καθεστώς ενδοοικογενειακής βίας

Θέλω να αναφερθώ στο γεγονός ότι τα δίκτυα στήριξης κακοποιημένων γυναικών και η γραμμή SOS είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρομαι που ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει την αξία τους. Όπως να τονίσω ότι επι ημερών μας υπογράφηκε η Σύμβαση Κωνσταντινούπολης

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Δεν μπορώ να αρνηθώ την πρόκληση να αναφερθώ στη γενικότερη κατάσταση που βιώνει η χώρα και είναι δραματική. Εχουμε κάθε ημέρα εκατόμβη νεκρών στα δημόσια νοσοκομεία.

Επισκέπτομαι δημόσια νοσοκομεία σε όλη τη χώρα και βλέπω υπεράνθρωπη προσπάθεια ιατρών, όμως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου κυρίως στη Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η αίσθηση που μας δίνετε κ. Μητσοτάκη στην υγεία και οικονομία. Η αίσθηση που δίνετε ως κυβέρνηση είναι ότι βρίσκεστε σε βέρτιγκο και πληρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα και το περιβάλλον.

Δεν σας ζητάμε ούτε να γίνεται μεσσίας ούτε Μωυσής ούτε Αι Γιώργης. Δεν σας ζητάμε να κάνετε κάτι υπεράνθρωπο. Δεν σας ζήτησε κανεις να σκοτώσετε τον κορωνοϊό σας ζητάμε να μην σκοτώνετε την κοινή λογική. Εσείς και οι λαλίστατοι υπουργοί να μην νομίζετε ότι απευθύνεστε σε κρετίνους.

Να μην βγαίνουν υπουργοί σε τηλεοπτικά παράθυρα ενώ χάνουμε κάθε ημέρα πάνω από 100 συμπολίτες μας πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και να πανηγυρίζουν. Να δείχνουν ότι αναλαμβάνουν μέρος της πολιτικής ευθύνης.

Μας λένε μάλιστα νομίζοντας ότι απευθύνονται σε πολίτες χαμηλής ευθύνης ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς. Τι είναι αυτά. Ταπεινότητα απαιτείται αυτή την ώρα

Τι συμπεριφορά είναι αυτή;

Τις καλύπτετε κ. Μητσοτάκη αυτές τις δηλώσεις.

Σας ζητώ να ασχοληθείτε με την ουσία και όχι την επικοινωνία. Μην μας κοροϊδεύετε. Ανακοινώσατε εχθές για να καλύψετε γκάφα Γεραπετρίτη ότι κάνατε μεγάλη ελεημοσύνη . Δεν το υποτιμώ μια παρέμβαση με μονιμοποίηση ιατρών . Μα το είχατε ανακοινώσει πριν από ένα μήνα και φέρατε και τροπολογία για 300 εντατικολόγους.

Αυτό που ήδη είχατε κάνει το ξανα ανακοινώσατε ως νέο χθες.

Με τους άλλους επικουρικούς όμως τι θα γίνει.

Έχετε να επισκεφθείτε δημόσιο νοσοκομείο από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης είναι στις κλινικές Covid. Αυτοί οι ιατροί δεν δικαιούνται μονιμοποίησης. Αρα για επικοινωνιακούς λόγους προβαίνετε σε τέτοιες ανακοινώσεις αλλά τα κάνετε χειρότερα δημιουργώντας ανισότητες και ιατρούς 2 ταχυτήτων

Αρα οι παρεμβάσεις που κάνετε μόνο για την επικοινωνία και να γράψουν τα site πόσο καλός είστε αυτά που έχουν πληρωθεί αδρά από την λίστα Πέτσα επιδεινώνουν το πρόβλημα

Είμαστε με 100 νεκρούς την ημέρα και εσείς με 30 νεκρούς την ημέρα από γρίπη ερχόσασταν εδώ και μας κουνούσατε το δάχτυλο. Σας ρωτάμε θα εντάξετε το υγειονομικό προσωπικό στα βαρέα και ανθυγιεινά. Προσλήψεις μόνιμων, αυξήσεις στους μισθούς ιατρών και νοσηλευτών; Τώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα του ΕΣΥ καθώς δεν υπάρχει η τρόικα.

Σήμερα η ΕΕ λέει δαπανήστε όσα χρειάζονται για την στήριξη του ΕΣΥ. Υπάρχει το μαξιλάρι που σας αφήσαμε, υπάρχει Ταμείο Ανάπτυξης, υπάρχει και το μεγάλο πακέτο 12 δις ευρώ από τον ΕΣΜ. Εσέις έρχεστε τελικά και παίζετε με τα νούμερα και κάνετε επικοινωνιακά παιχνιδάκια. Καταθέτετε προϋπολογισμό που είναι κατά 600 εκατ. ευρώ χαμηλότερος στις δαπάνες υγείας που θα έπρεπε να τις αυξήσουμε. Λένε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς σε συνθήκες σκληρής δημοσιονομικής κρίσης κάναμε 19,5 χιλ προσλήψεις μόνιμων και έκτακτων στο ΕΣΥ αυξήσαμε κλίνες ΜΕΘ κατά 120. Εσείς από τις 7 Ιουλίου ούτε μια κλίνη δεν οικοδομήσατε για να αντιμετωπίσετε το 2ο κύμα. Παίζετε διαρκώς και σε αυτό το επίπεδο γιατι προσθέτετε και τις κλίνες ιδιωτικού τομέα. Όμως ακόμα και έτσι αν δεν κάνετε προσλήψεις ιατρών δεν θα λειτουργήσουν. Το μισθολόγιο είναι κρίσιμο. Αν δεν υπάρξει προσφορά καλή δεν θα υπάρξει ανταπόκριση. Στην Αγγλία στην Γερμανία στην Σουηδία είναι χιλιάδες οι ιατροί.

Οι νέοι γιατροί δεν έχουν κίνητρο να ενταθούν στο ΕΣΥ. Τώρα είναι η ευκαιρία να τους εντάξουμε.

Αλλά εσάς σας αρέσει να κάνετε μακάβριες συγκρίσεις. Σήμερα που έχουμε κάθε ημέρα 100 νεκρούς κάνετε συγκρίσεις με άλλες χώρες που έχουν ε[ίσης αρκετούς νεκρούς. Για κάνετε συγκρίσεις για τις δαπάνες υγείας.

Ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 7% του ΑΕΠ και εμείς στο 4,9% δεν είναι ευκαιρία να το κάνουμε και εμείς. Εσείς όμως τα μειώνετε.

Δεν σας ζητά να γίνεται Μωυσής σας ζητάμε να μην λέτε ψέματα. Ο κ. Μητσοτάκης μας μίλησε για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Το ονομάτισε ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Όπως και να το πει κανείς η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ το 2015 άφησε μόλις 30 χιλιάδες δικαιούχους σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα. Η δική μας κυβέρνηση άφησε καθολικό πρόγραμμα που αφορά 700 χιλιάδες δικαιούχους.

Δεύτερο ζήτημα. Ήρθατε στην τριτολογία σας στην Βουλή στην προηγούμενη συνεδρίαση που κάνατε δηλώσεις για τα κρίσιμα ζητήματα πανδημίας και σε συναινετικό ύφος ουσιαστικά υποστηρίξατε την πρότασή μου για ενίσχυση πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα. Περιμέναμε ότι θα υπήρχε ουσιαστική οικονομική ενίσχυση. Εμείς προτείναμε επίδομα έκτακτης ανάγκης που αφορά πολύ μεγάλο μέρος πληθυσμού και έρχεστε να κάνετε την «φιλανθρωπία» να διπλασιάσετε το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα που αφορά 250 χιλιάδες νοικοκυρια και είναι 55 εκατ. ευρώ

Προσέξτε, το 2016 σε συνθήκες ασφυξίας δημοσιονομικής και δώσαμε 600 εκατ. ευρω. Το 2017 750 εκατ. ευρώ δώσαμε και το 2018 το ίδιο. Εσείς τώρα που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς ρήτρας διαφυγής και το μεγάλο φιλοδώρημα σας είναι 55 εκατ. ευρω.

Ντράπηκε και η ντροπή που είπε η Αχτσιόγλου.

Εχετε σώσει τις επιχειρήσεις μας είπατε. Αν εννοείτε την Aegean ναι την στηρίξατε και καλά κάνατε αλλά να πάρει το δημόσιο μετοχές. Τις άλλες επιχειρήσεις δεν τις στηρίξατε. Ο προϋπολογισμός για το 2021 που προβλέπει ύφεση 10,5% ύφεση το 2020 και μικρή ανάπτυξη το 2021 προβλέπει και περισσότερους φόρους και τους λέτε ότι παίρνουν ζεστό χρήμα από τις πρωτοβουλίες σας Οποιαδήποτε μείωση είναι θετική. Η κριτική ‘έγκειται στο εξής. Αν την ελάφρυνση του μη εργασιακού κόστους, του ασφαλιστικού το επωμίζονταν ο κρατικός προϋπολογισμός θα ήταν πολύ θετικό. Όταν όμως την χασούρα θα την επωμιστεί ο ΟΑΕΔ, στερείτε από τους εργαζόμενους παροχές που δικαιούνται.

Εκεί έγκειται το στοιχείο κριτικής μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογίες για στήριξη κοινωνίας:

-για καταβολή του δώρου Χριστουγέννων με κρατική χρηματοδότηση λόγω αδυναμίας επιχειρήσεων να το καταβάλλουν. Το κράτος οφείλει να αναλάβει την πλήρη κάλυψη του δώρου εργαζόμενων πληττόμενων επιχειρήσεων

-καταβολή εντός Δεκέμβριου έκτακτου επιδόματος

-προβείτε άμεσα στην δωρεάν επανασύνδεση και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνίας, ιντερνετ κ.α. σε πληττόμενες ομάδες

-να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης συμπολιτών με αναπηρία

Πράγματι η χώρα βρίσκεται σε κρίση. Απαιτείται επίγνωση κρισιμότητας στιγμών. Είμαστε εδώ να στηρίξουμε με δράσεις. Αυτό που δεν είναι δεδομένο είναι αν η κυβέρνηση έχει την επιθυμία να στηρίξει την μεσαία τάξη που ξεγέλασε ο κ. Μητσοτάκης για να γίνει πρωθυπουργός. Σας καλώ να τοποθετηθείτε επι των προτάσεών μας. Φτάνουν τα συνθήματα και τα πυροτεχνήματα. Δεν υπάρχει κοινό να ακούσει τις φαμφάρες του επικοινωνιακού επιτελείου σας.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
Τροφές με λιγότερες από 100 θερμίδες για να παραμείνετε σε φόρμα
31 Views

Οι έρευνες δείχνουν ότι η καθιστική ζωή είναι κακή για τη σωματική και ψυχική υγεία, επομένως είναι σημαντικό να παραμείνετε δραστήριοι σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε εν μέσω κορoνοϊου.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Chanel: Το σόου Yψηλής Ραπτικής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 (video)
31 Views

H Virginie Viard, η creative director του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας εμπιστεύτηκε τον Ολλανδό φωτογράφο και σκηνοθέτη, Anton Corbijn για την παρουσίαση της συλλογής Haute Couture Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 που φιλοξενήθηκε στους γεμάτους από λουλουδένιες αψίδες, ροδοπέταλα και καμέλιες χώρους του Grand Palais της γαλλικής πρωτεύουσας.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Άριελ Κωνσταντινίδη: Δέχτηκε σωματική βία ακόμη και από γυναίκα-συνάδελφο
27 Views

Με αφορμή το «κύμα» εξομολογήσεων γυναικών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής ή άλλης μορφής βίας, η Άριελ Κωνσταντινίδη περιέγραψε την εφιαλτική εμπειρία που είχε σε θεατρική παράσταση.

Περισσότερα ...
MEDIA
ΑΝΤ1: Επιστρέφει το Ελλάδα έχεις ταλέντο
27 Views

Το διασημότερο σόου στον πλανήτη επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα. Από το φθινόπωρο του 2021, τα φώτα της σκηνής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ανάβουν για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι: «νιώθω Μακεδόνας που μιλά Μακεδονικά»
34 Views

Σε αλυτρωτικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο Πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι, ο οποίος έθεσε θέμα «μακεδονικής» μειονότητας κάνοντας πλήρως αντιληπτές τις συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν οι Κοτζιάς-Τσίπρας και τηρεί κατά γράμμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Κίνα: Πρωκτικά τεστ κορονοϊού – «Δεν είναι υπερβολικά οδυνηρό, όμως είναι ασφαλώς σούπερ ταπεινωτικό»
36 Views

Η Κίνα καταφεύγει όλο και περισσότερο στα πρωκτικά διαγνωστικά τεστ Covid-19 για να ελέγχει πρόσωπα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης, καθώς και τους ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό, καθώς η μέθοδος είναι περισσότερο αξιόπιστη, αν και επικρίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιώργος Κουμουτσάκος: «Η προσφυγή στη Χάγη θα εξαρτηθεί από το πλαίσιο συμφωνίας των δύο πλευρών»
22 Views

Μιλώντας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τη Χάγη και για αυτό θα πρέπει να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο δικαίου.

Περισσότερα ...
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κάντε μια δωρεά! Θεόφιλος - Στήριξη στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες
22 Views

Από το 2019 ο οργανισμός «Θεόφιλος» βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου και πρόεδρος του οργανισμού τελεί ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Μεθόδιος. Ο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» από την ίδρυση του, έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη σκοπών και στόχων, και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση στην Ελληνική Κοινωνία.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βελόπουλος: «H επιλογή του Αποστολίδη για τις διερευνητικές είναι σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες»
19 Views

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης για τον επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας για τις διερευνητικές με την Τουρκία Παύλο Αποστολίδη, τον οποίο χαρακτήρισε Εφιάλτη.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στην πρόταση Τσίπρα για άρση πατέντας στα εμβόλια
23 Views

Τη λογική της αναγκαιότητας άρσης της πατέντας των εμβολίων για τον κορονοϊό που είχε προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας υιοθέτησε το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απέρριψε το Συμβούλιο της Ευρώπης την πρόταση Μητσοτάκη, για «πιστοποιητικό εμβολιασμού»
23 Views

Την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για «πιστοποιητικό εμβολιασμού» για μη ιατρικούς σκοπούς, όπως π.χ. για αεροπορικά ταξίδια απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία (99-10) η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Τάσεις φυγής» της ισπανική Repsol (εταιρία ενέργειας) από την ελληνική αγορά.
25 Views

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σύμφωνα με αρμόδιες πηγές στην ισπανική Repsol για την παραμονή της στις ελληνικές παραχωρήσεις υδρογονανθράκων. Η εταιρεία η οποία συμμετέχει σε 3 παραχωρήσεις σε Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Ιόνιο, αν και επισήμως δεν έχει ειδοποιήσει τους συνεταίρους της, δεν κρύβει τις "τάσεις φυγής" από την ελληνική αγορά.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Εθνικό έγκλημα της κυβέρνησης στον Έβρο! Δεν ακυρώνουν την επέκταση του ΚΥΤ για να “αρπάξουν” οι μεγάλες εταιρίες
26 Views

Για να “αρπάξουν” δυο-τρεις μεγάλες αθηναϊκές εταιρείες, οι οποίες θα αναλάβουν την επέκταση ή την δημιουργία νέας δομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δεν κάνει ακυρώνοντας το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει στον Έβρο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, αλλά και η κυβέρνηση συνολικά.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Ψαρράς - Χρυσικού: Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε υπέρ της Ζέτας Δούκα
22 Views

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα πως είχε πέσει θύμα άγριας συμπεριφοράς από τον Γιώργο Κιμούλη, παίρνουν θέση υπέρ της με ένα κείμενο που εξασφάλισε το enikos.gr αποκλειστικά.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Ι. Μάζης: Η αλήθεια και η παγίδα για την Χάγη, τι θα κάνουν Δένδιας και Σαμαράς; (Video)
30 Views

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιωάννης Μάζης, μιλώντας στο ράδιο 98.4, υποστήριξε ότι οι διερευνητικές που είναι προϊόν Γερμανικής επιβολής, κυρίως στην Ελλάδα, απλά δίνουν το τυπικό άλλοθι για να φύγει από το τραπέζι της Συνόδου κορυφής της Ε.Ε. στις 25 Μαρτίου.....

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Μεσούτ Χακκί Τζασίν: Να λυθούν οι ελληνοτουρκικές διαφορές σύμφωνα με την ατζέντα της Άγκυρας
28 Views

«Μέσα σε δύο ώρες» μπορούν να επιλυθούν οι ελληνοτουρκικές διάφορές, υποστηρίζει ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν, σύμβουλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για θέματα Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του ιδιωτικού Πανεπιστημίου Yeditepe της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέο πακέτο μέτρων στήριξης για επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ακινήτων, επαγγελματίες και αγρότες
22 Views

Νέα μέτρα στήριξης για όσους πλήττονται από την πανδημία περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο που κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βόλος: Στο νοσοκομείο δύο παιδιά - Πήραν χάπια του παππού τους
33 Views

Ώρες αγωνίας για μια μητέρα δύο παιδιών σήμερα το πρωί στις Αλυκές Βόλου, όταν διαπίστωσε ότι τα δύο μικρά παιδιά της βρήκαν στο τραπέζι χάπια του παππού τους και τα κατάπιαν.

Περισσότερα ...
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κάντε μια δωρεά! Κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία»
35 Views

Σκοποί του Σωματείου είναι η εφ’ όρου ζωής δωρεάν παροχή φροντίδας και ειδικής θεραπευτικής αγωγής, ή/και άλλης αναγκαίας αγωγής, εκπαίδευσης, κοινωνικής προσαρμογής, επαγγελματικού προσανατολισμού, επαγγελματικής προκατάρτισης και κατάρτισης, κοινωνικό-οικονομικής ένταξης, εργασιακής απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση ή άλλη αναπηρία με παρόμοια της νοητικής υστέρησης χαρακτηριστικά.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μεταχρονολογημένες επιταγές: Παγώνει η εξόφλησή τους - Ποιοι είναι δικαιούχοι
30 Views

Κατατέθηκε στη Βουλή και περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών η πολυαναμενόμενη διευθέτηση του ζητήματος των μεταχρονολογημένων επιταγών: Το υπουργείο Οικονομικών δίνει μέσω της συγκεκριμένης ρύθμισης προθεσμίες… δύο ταχυτήτων, σε όσους έχουν στα χέρια τους μεταχρονολογημένες επιταγές, να καλύψουν τα ποσά που αναγράφονται σε αυτές.

Περισσότερα ...