Χίος: Επεισόδια στο δημαρχείο - Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη

49 Views
Χίος: Επεισόδια στο δημαρχείο - Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη
Δείτε Video

Ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, δέχθηκε επίθεση από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το προσφυγικό.
Κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας, ακούστηκαν άγριες αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος. Ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου, θέλοντας να εισβάλλουν στο κτίριο.
Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τις εξαγγελίες του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη δημιουργία υπερδομής στο νησί.
ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικαστέα η επίθεση κατά του Νότη Μηταράκη - Η ΝΔ αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τον προπηλακισμό κατά του υφυπουργού Εργασίας, τονίζοντας ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία έρχεται αντιμέτωπη με τα «ψέματα που έσπειρε προεκλογικά».
«Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Μηταράκη, για το προσφυγικό είναι αυτονόητα καταδικαστέες.

Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση», τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
«Τώρα που μπορείς, σώσε ζωές» – Καμπάνια ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα
8 Views

Τώρα που οι κρίσεις ξεσπούν η μία μετά την άλλη σε όλο τον πλανήτη, τώρα που οι εμπόλεμες ζώνες συνεχώς πληθαίνουν, τώρα που εκατοντάδες άνθρωποι πνίγονται στη Μεσόγειο, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρίσκονται εκεί, στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη»

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ