Ιβάν Σαββίδης: Μοναδικός επενδυτής στην Βόρεια Ελλάδα! Τον θέλει η Κυβέρνηση!

244 Views
Ιβάν Σαββίδης: Μοναδικός επενδυτής στην Βόρεια Ελλάδα! Τον θέλει η Κυβέρνηση!

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έδειξαν ότι η Κυβέρνηση θέλει “συμπαίκτες” επενδυτές για να μπορέσει να δώσει “ζωή” σε κρατικές εταιρίες, όπως η ΔΕΗ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου θέλουν να βάλουν σε ένα ποσοστό και ιδιώτη, άρα η επόμενη κίνηση είναι να βρεθούν οι επενδυτές…

Στην Αθήνα έγινε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Πρεμ Γουάτσα. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Γουάτσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις.

Στη Βόρεια Ελλάδα, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μεγάλος επενδυτής, αυτός που φέρνει χρήματα και αγοράζει (προβληματικές) εταιρίες είναι ο Ιβάν Σαββίδης! Νοίκιασε το “Μακεδονία Παλάς” με απίστευτο κέρδος για το ελληνικό δημόσιο, εκεί που θα το έπαιρνε Σκοπιανός επιχειρηματίας με δήθεν γαλλική εταιρία μπροστά, μπήκε ο Σαββίδης και το πήρε! Αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ, την πιο προβληματική εταιρία της Ελλάδας, της εξυγίανε και την πούλησε σε Ιάπωνες μαζί με την καπνοβιομηχανία Donsoy Tabak από τη Ρωσία, αγόρασε το ξενοδοχείο “Ξενία” στο Παλιούρι, αλλά εκεί τον κορόιδεψαν και του πούλησαν ένα μέρος δασικής έκτασης (!) και πρέπει να βγουν συγκεκριμένες άδειες για να προχωρήσει η επένδυση.

Άλλος επενδυτής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για τη Βόρεια Ελλάδα και τώρα ο Μητσοτάκης, σε συνεργασία με συμβούλους της Κυβέρνησης ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, για να δει εάν μπορεί να αγοράσει κάποια εταιρία από αυτές που θα βγάλει προς πώληση το ελληνικό δημόσιο ή να μπει συνέταιρος σε κάποια για να τη σώσουν.

Γι αυτό “τρελάθηκαν” αυτοί που θεωρούν δικό τους φέουδο την Κυβέρνηση και διέδιδαν ότι θα έρθει η Νέα Δημοκρατία και θα “καθαρίσει” τον Σαββίδη. Το ανάποδο θα γίνει, ο Ιβάν με τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια περιουσία, αποτελεί τη μεγαλύτερη επενδυτική δύναμη για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα!

Για να μην ακούτε τα “τσιράκια” της Αθήνας τι λένε…

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ